Biografija

od: Jovana

Moje ime je Jovana Stanisavljević. Rođena sam 17.08.1984. godine u Beogradu.
Živim i radim u Beogradu, doktor sam ekonomije. Žena. I mama jednog divnog Jovana.

Kao mala pisala sam pesme za decu i išla na brojna takmičenja iz pisanja i recitovanja. Trenirala sam atletiku, igrala moderni ples i folklor.

Radila sam kao asistent na fakultetu, a potom u privatnom sektoru kao finansijski direktor.
Zatim prelazim u sektor marketinga i radim kao direktor marketinga, nakon čega osnivam svoju marketinšku agenciju i radim kao digitalni marketing menadžer.

Moja ljubav prema psihologiji datira iz gimnazije, gde sam bila društveno-jezički smer.
Poslednjih dvanaest godina, završila sam razne radionice i edukacije na putu svog ličnog rasta i razvoja, što u Srbiji, što u inostranstvu.
Radim kao kouč, NLP trener, energetski kouč i trener za profesionalni i lični napredak.
Podrška sam mnogim ženama.

Dobitnica sam priznanja “JAKA ŽENA” za doprinos u marketing poslovanju.

Imam svoj blog WWW.JEDIPUTUJVOLI.COM i na društvenim mrežama – instagramu i facebook-u @JEDIPUTUJVOLI objavljujem blog postove.

Autorka sam besplatnog E-book-a “SREĆNA ŽENA”– priručnik i radni list, koji služi i koristi brojnim ženama na putu njihove sreće, kao poklon svojim pratiocima na društvenim mrežama koji je našao put u domove preko hiljadu žena.

Autorka sam self-help knjige “KAKO VOLETI SEBE U ERI INSTAGRAMA” , koja je izdata pod okriljem izdavačke kuće “Čigoja”.

Autorka sam ONLINE PROGRAMA SAMOPOUZDANJE koji je podrška ženama da izgrade samopouzdanje i samopoštovanje u svim životnim oblastima i koji je nevidjeni program na ovim prostorima, strukturisani proces ličnog razvoja sa integrisanim pristupom pojedincu, koji obuhvata više od 60 audio i video lekcija, vežbi, radnih zadataka… kao i 2 individualne konsultacije i 2 grupne konsultacije.