Biografija

od: Jovana

Moje ime je Jovana Stanisavljević. Rođena sam 17.08.1984. godine u Beogradu.
Živim i radim u Beogradu, doktor sam ekonomije. Žena. I mama jednog divnog Jovana.

Kao mala pisala sam pesme za decu i išla na brojna takmičenja iz pisanja i recitovanja. Trenirala sam atletiku, igrala moderni ples i folklor.

Radila sam kao asistent na fakultetu, a potom u privatnom sektoru kao finansijski direktor.
Zatim prelazim u sektor marketinga i radim kao direktor marketinga, nakon čega osnivam svoju marketinšku agenciju i radim kao digitalni marketing menadžer.

Moja ljubav prema psihologiji datira iz gimnazije, gde sam bila društveno-jezički smer.
Poslednjih trinaest godina, završila sam razne radionice i edukacije na putu svog ličnog rasta i razvoja, što u Srbiji, što u inostranstvu.
Radim kao kouč, NLP trener, energetski kouč i trener za profesionalni i lični napredak.
Podrška sam mnogim ženama.

Dobitnica sam priznanja “JAKA ŽENA” za doprinos u marketing poslovanju.

Imam svoj blog WWW.JEDIPUTUJVOLI.COM i na društvenim mrežama – instagramu  @JOVANA.STANISAVLJEVIC.COACHING i na facebook-u @JEDIPUTUJVOLI objavljujem blog postove.

Autorka sam besplatnog E-book-a “SREĆNA ŽENA”– priručnik i radni list, koji služi i koristi brojnim ženama na putu njihove sreće, kao poklon svojim pratiocima na društvenim mrežama koji je našao put u domove preko hiljadu žena.

Autorka sam bestseler self-help knjige “KAKO VOLETI SEBE U ERI INSTAGRAMA”, knjige o ličnom razvoju, koja je vodič na putu izlečenja od nekorisnih uverenja i obrazaca, do ostvarenja potpune ljubavi, slobode, unutrašnjeg mira, do najbolje verzije sebe, koja je izdata pod okriljem izdavačke kuće “Čigoja”.

Autorka sam ONLINE PROGRAMA SAMOPOUZDANJE koji je od 2022. godine podrška ženama da izgrade samopouzdanje i samopoštovanje u svim životnim oblastima i koji je nevidjeni program na ovim prostorima, strukturisani proces ličnog razvoja sa integrisanim pristupom pojedincu, koji obuhvata 68 audio i video lekcija, vežbe, radnu svesku, radne zadatke… moju svakodnevnu podršku i praćenje kao i 2 individualne konsultacije i 2 grupne konsultacije. Program traje 2 meseca, lekcije se gledaju kada kome odgovara i ostaju u trajnom vlasništvu, i odvija se 3 puta godišnje u malim grupama do 10 žena. Upis na sledeću grupu programa je u toku.

 

Autorka sam jedinstvenog DNEVNIK-a LIČNOG RAZVOJA- koji služi kao samospoznaja, da bolje upoznamo sebe, da radimo na sebi, da spoznamo uvide. Da prolazimo kroz različite oblasti: ljubav prema sebi, misli, navike, emocije, partnerske odnose, rad sa unutrašnjim detetom, poslovni deo, ciljevi, finansije, uverenja, samopouzdanje, samopoštovanje…140 strana rada na različitim oblastima. Ovaj dnevnik je nešto nevidjeno i moja odluka je da bude u elektronskoj formi kako bi mogla više puta da ga odštampaš, prodješ i radiš, i pratiš svoju promenu.

 

 

E-MAIL:JOVANAJOCKO5@ICLOUD.COM