Dobre misli

od: Jovana
Dobre misli

Tri predivne godine rada na sebi sa mojom Ksenijom, počev od Lujze Hej i afirmacija, preko osvešćivanja, razgovora, meditacija, hipnoterapije.

Ksenija Mijatović, trener po metodi Lujze Hej, trener meditacije, master psiholog i integrativni psihoterapeut, hipnoterapeut, uostalom ako vas zanima kliknite na https://www.dobremisli.com.

Posle tri godine  individualnog rada sa njom, prvi put se ukazala prilika da budem deo njene grupne radionice “Moje telo – moj hram”.

Ksenija Mijatovic

Moram priznati da sam do sada imala otpor prema grupnim radionicama, nekako mi je više ležao individualni rad na sebi. Ali Ksenijina radionica je razbila sve moje predrasude, srušila svaki otpor prema grupnom radu, posebno jer sam mogla da sagledam i tudja iskustva, što je neprocenjivo.

Njene radionice čine žene koje možete da izbrojite na prste dve ruke, jer Ksenija Mijatović je neko ko se posvećuje ne sto nego dvesta posto svakome ponaosob. Pet sati predivno osmišljenog  koncepta, rada na sebi, jedna fenomenalna subota sa još fenomenalnijim ženama, gde posle njene radionice izlazite naučeni mnogim korisnim stvarima, saznanjima, vežbama i napunjeni pozitivnom energijom.

Ksenija

Izlazite sa odgovorima na pitanja koje signale vam daje telo i šta oni znače. Naučite da ste vi ti koji posedujete “ključ” da dešifrujete te poruke. Ali treba znati pitati svoje telo i naravno biti spreman čuti odgovor na pitanje.

Ksenija nas uči kako da podržimo svoje zdravlje podržavajući svoje telo. Sa radionice izlazite bogatiji za saznanje koliko naše telo trpi svaki dan, zašto nam je neki deo tela posebno osetljiv, zašto nam je teško da udjemo u san, spoznajemo da nam je telo podjednako dragocen alat na putu promene kao i um.

podržavajte svoje telo

Veza tela, misli, emocija i ponašanja je neraskidivo povezana! Telo je hram naše duše (skup misli i emocija) i duha (skup svesti, intuicije).

Sveto trojstvo tela, duše i duha je tesno povezano i trebaju biti u balansu. Svaki dan je nova prilika da sveto trojstvo ujedinimo i budemo u balansu u sebi i sa svetom oko nas!

Radionica “Moje telo – moj hram” se sastoji od uvodnog teorijskog dela koji je jako kratak, jer se akcenat stavlja na predivno osmišljene vežbe, vodjenu fantaziju, meditaciju…, a završava se tako što uradimo afirmacionu kupkuza svaku ženu ponaosob, jedna žena sedne u krug, a ostale žene je “kupaju” izgovarajući najlepše afirmacije. Posle čega se osećate prepunjeni pozitivnom energijom. I imate osećaj da je 5 sati proletelo i da vam nije bilo dovoljno.

Ovo je samo jedna u nizu predivnih radionica koje Ksenija vodi kao što su: “Volite sebe-promenite svoj život”, “Partnerski odnosi”…

Moje telo moj hram

I da znate da se unapred radujem narednima! Pronađite šta vama i vašem telu prija, a i umu! Možda je to ova, možda neka druga radionica, menjajte svoje misli, radite na sebi jer vi ste ono najvrednije što posedujete! Na vama je da dovedete vaše sveto trojstvo u balans!

Podržite sebe, ako vam je teško zatražite podršku, uvek će postojati neko ko je spreman da vas podrži, kao što mene podržava moja Ksenija! I znajte da ništa nije slučajno, pa ni ljudi koje srećete na svom putu promene i koji vas podržavaju.

Čak i kada vam je teško, znajte da se sve događa sa razlogom – za vaše najviše dobro!

1 komentar
0

You may also like

1 komentar

Fermin 12/07/2021 - 11:45

Sweet blog! I found it while surfing around on Yahoo News.
Do you have any tips on how to get listed in Yahoo News?
I’ve been trying for a while but I never seem to get there!

Thanks

Odgovor

Ostavite komentar