Utisci klijenata

od: Jovana
Aleksandra Bušatović
★★★★★
U radu sa Jovanom sam uspela da nadjem izlaz iz lavirinta, u kome sam dugo lutala. Naučila sam da ja mogu bolje, da zasluzujem to, i da sam vredna. Motivisana sam, osećam se mnogo bolje, radim domaće zadatke. Zavolela sam opet sebe. Napredujem, radim na svom samopouzdanju, naučila sam da budem istrajna, da verujem u sebe. Rado bih svima preporučila rad sa Jovanom jer mi je pomogla da promenim svoj zivot.
Ana Samardžić
★★★★★
Najkorisnije u radu sa Jovanom mi je što sam izgradila veru u sebe i odlučnost da budem ono što jesam. Što smo radile na mojoj svesnosti, naučila sam kako se ponaša osoba koja voli sebe. Koristan mi je bio svaki domaći, sve ono što mi se vrzma po glavi smo definisale i izbacile na papir. Prezahvalna!
Milan Mitrović
★★★★★
Delim sa vama iskustvo koje sam imao u radu sa Jovanom. najviše sam popravio i radio na ciljevima, finansijama. Ličnom rastu i razvoju, poboljšavanju organizacije dana, porodičnim i partnerskim odnosima, postavio sam prioritete. Radom mi se poboljšala organizacija dana, a samim tim i posao. Sada radim na ljubavi i partnerskom odnosu. Svima preporučujem Jovanu i da radite na sebi.
Jelena Ž.
★★★★★
Draga Jovana, mnogo mi je značila edukacija kod tebe!

Hvala svim klijentima koji su odlučili da podele javno svoja iskustva.